Kızılelma İlkokulu

Telefon : 0346 353 10 52
WEB https://kizilelmailkokulu.meb.k12.tr
Adres : KIZILELMA KÖYÜ KIZILELMA MEVKİİ KIZILELMA KÜME EVLERİ OKUL BLOK NO: 20 İÇ KAPI NO: 1 KOYULHİSAR / SİVAS
VİZYON : Okul olarak devamlı öğrenen, bilgiye nasıl ulaşabileceğini bilen, kendisini yenileyen, sorumluluk duygusu gelişmiş, ilerleyen teknolojik gelişimi takip edebilecek bilgi- beceri ile sağlam bir beden ve ruh yapısına sahip, milli ve manevi değerleri benimseyen, Atatürkçü Düşünce Sistemini kalbine yerleştirmiş ve davranışlarına yansıtmış, çağdaş, kendisi ve toplumu ile barışık, düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, nitelikli insanlar yetiştirerek, sağlıklı bir toplumu sürekli kılmak.
MİSYON : Bütün öğrencilerin ülkemizin mevcut ve gelecekteki ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte, iletişim becerisi gelişmiş, insan haklarına saygılı, vatan millet sevgisi, evrensel değerleri ilke edinmenin yanı sıra Atatürkçü Düşünce Sistemini özümsemiş ve bunu bir yaşam tarzı olarak benimsemiş, toplum kurallarına uyan ve kültürlü, becerikli, eğitimli, Türkiye’nin üretken gücünün temel taşları ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM